Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2009

Η μικρότητα του loser δίνει την αυτοπεποίθηση στον winner

Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Εν αγνοίας τους, I assume. Αυτό δεν τοποθετεί αυτομάτως τον ηλίθιο σε καθεστώς άπλετης αισχύνης.

Παρ'όλ'αυτά, ο πλέον ντροπιαστικός συνδυασμός στοιχείων πάνω σε άνθρωπο αποτελεί αν μη τι άλλο η ηλιθιότητα που συνοδεύει έναν loser.
Η ύπαρξη μιας μονάδας loser δημιουργεί ταυτόχρονα στο μικροσκοπικό σύμπαν της ανθρωπότητας μια (ακριβώς) μονάδα winner. Η σύνδεση και η συσχέτιση δύο τέτοιων αντίθετων μονάδων επιτυγχάνεται άμεσα. Μήτε οι winners μήτε και οι losers δεν θα πρέπει να θεωρούνται τύποι αυτοτροφοδοτούμενης ισχύος. Μία τυπική μονάδα από το κάθε είδος μας αρκεί να συγκλίνουν κάποτε τις ψευδοτυχαίες τους διαδρομές στο χωροχρόνο της μιζέριας και της μαλθακότητας. Ελάχιστα πριν την έναρξη ενός μεταξύ των παιγνίου ήσαν δύο άγνωστοι αγνοώντας σε ποια κατηγορία ανήκουν. Με την έναρξη όμως όλες οι συμπλεγματικές νεφέλες ανωτερότητας και κατωτερότητας ξεδιαλύνονται. Το θολωμένο όσο κι αβέβαιο βλέμμα του loser θα ρθεί αντικρυστά με την ξεκάθαρη καρφωτή ματιά του winner. Το εκπληκτικά μυστηριώδες (ανεξήγητο επιστημονικά) είναι πως το δίπολο loser-winner μπορεί να θεωρηθεί παράλληλα και ως σύστημα ανατροφοδοτούμενο. Ο loser όσο περισσότερο κοιτάζει ευθέως τον winner τόσο συρρικνώνεται η ισχύς του και η θέληση για επικράτηση. Αντίστοιχα, η βεβαιοσύνη του winner για τελική επικράτηση κερδίζει εκθετικώς πόντους ενάντια σε όλα τα προγνωστικά και την εξέλιξη του παίγνιου..

we will prevail

Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2009

Ευτυχισμένη μέρα

Ελέω χρονικής παραγραφής, από σήμερα νιώθω ακόμα πιο cool. 

Έπεσαν οι βαθμοί ποινής στους 10!!!!!!!1

::-D